Asayiş »

Kırıkkale Merkez'de Aranan 3 Hükümlü Jandarma Tarafından Yakalandı

Kırıkkale Merkez'de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla aranan 3 hükümlü yakalandı ve cezaevine teslim edildi. Yakalananlar arasında bir FETÖ üyesi bulunuyor.

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda aranan kişilerin yakalanması için harekete geçti. Bu kapsamda, FETÖ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası olan E.A. (35), "Şantaj" suçundan 5 yıl cezası bulunan G.D. (32) ve "Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası olan M.K. (22) yakalandı.

Jandarma ekipleri, yakalanan üç hükümlüyü gerekli işlem ve sorgulamalar için karakola götürdü. Yapılan işlemler tamamlandıktan sonra, şahıslar adliyeye sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkarılan hükümlüler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.