Siyaset »

Burdur'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nilhan Ayan, yapılan hizmetlerin engellendiğini ifade etti.

Burdur'da çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nilhan Ayan, halkın hizmet almasını engelleyen zihniyetlere dikkat çekti. Ayan, Türkiye’nin en güzel millet bahçesinin Burdur’da bulunduğunu belirterek, eleştirilerin yapıcı olmadığını vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanı Nilhan Ayan, Burdur’da gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Ayan, AK Parti’nin 25 yıllık döneminde gerçekleştirdiği büyük reformları ve Türkiye’yi geleceğe taşımak için yaptıkları planları dile getirerek, muhalefetle ilgili eleştirilerde bulundu. "Bugüne baktığımızda muhalefetin durumu üzücü. Eğer bizim zıttımızın muhalefet olduğunu düşünürsek, bu durum Türkiye Yüzyılı vizyonumuz açısından da sorun yaratıyor" şeklinde konuştu.

Ayan, 2023 seçimlerinden bu yana muhalefetin hala koltuk kavgalarıyla meşgul olduğunu ifade etti. "Biz 3 yılda neler yaptık? Deprem bölgelerini yeniden inşa ettik, 500 bin konutu teslim ettik ve dirençli kentler inşa ettik. Ancak karşımızdaki insanlar aynı noktada, aynı koltuklar için mücadele ediyorlar" dedi.

Hizmet Engellerine Dikkat Çekti

Önceki dönemlerde AK Parti’nin Burdur Belediyesini iki kez kazandığını hatırlatan Ayan, "Şimdi üçüncü kez kazanmayı hedefliyoruz. Burdur halkı hak ettiği hizmetleri almalı. Biz elimizden gelen çabayı göstererek Burdur’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Burdur merkezde bir millet bahçesi inşa ettik ve bu Türkiye’nin en güzel millet bahçesi. Ancak buna rağmen, karşımızda sadece eleştiren ve yapılanların halkımıza hizmet olarak dönmesine engel olan bir zihniyet var" dedi.

Ayan, yapılan hizmetlerin algıyla engellendiğini, fakat bu durumların sahada çözüme kavuşacağını belirterek, Burdur halkının bu konuda gereken cevabı vereceğine inandığını ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.