Asayiş »

Marmaris Muğla'da Yıldırım Nedeniyle Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen yıldırım kaynaklı orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Şu an bölgede soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Yangın, Karacasöğüt Mahallesi yakınlarındaki Tuzla Mevkii Löngöz Koyu'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, etkili olan yıldırım nedeniyle ormanlık alanda alevler yükselmeye başladı. Yangının ihbar edilmesi üzerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri derhal bölgeye intikal etti. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahaleye başladılar. Kara ekiplerinin yanı sıra hava araçları da müdahaleye destek vererek yangının büyümesini önledi. Ekiplerin, yangının ardından bölgedeki soğutma çalışmaları ise devam etmekte. Yangının kontrol altına alınması, yerel halk ve doğa için sevindirici bir gelişme oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.