Güncel »

İran Tahran'da Galibaf, Anlaşma İhlali Durumunda Sert Yanıt Verileceğini Belirtti

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, ABD'ye yönelik yaptığı açıklamada, anlaşmanın ihlal edilmesi halinde düşmana sert bir yanıt vermekten çekinmeyeceklerini vurguladı. Galibaf, "Savaşta bir kez tokat yediler, aynı yolu seçerlerse daha sert bir tokat yerler" ifadelerini kullandı.

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, ABD ile İran arasında varılan anlaşmanın imzalanmasının ardından, Washington yönetimine yönelik önemli bir uyarıda bulundu. Galibaf, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ABD'nin anlaşmanın hükümlerine uyması gerektiğini hatırlatarak, "Karşı tarafın sözünü tutmaması, anlaşmayı ihlal etmesi ve aşırı taleplerde bulunması durumunda düşmana ezici bir yanıt vermekten çekinmeyiz." dedi. Bu durumun gerçekleşmesi halinde verecekleri yanıtın sert olacağını belirten Galibaf, geçmişte yaşanan bir çatışmaya atıfta bulunarak, "Savaşta bir kez tokat yediler, aynı yolu seçerlerse bu kez daha sert bir tokat yerler" ifadelerine yer verdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.