Asayiş »

Bartın Amasra'da Tünel İçerisinde Yapılan Tatbikatta Ekipler Başarılı Oldu

Bartın Amasra'da gerçekleştirilen tatbikatta, tünel içerisinde senaryoya uygun olarak yaralılara ve yanan araca müdahale edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Amasra tünelinde, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Koordinasyon Şube Müdürlüğü ile Amasra tünel işletme şefliğinin iş birliğiyle düzenlenen tatbikata, AFAD, 112 Acil Komuta Servisi, itfaiye ve İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri katıldı. Tatbikatta toplamda 50 personel ve 18 araç görev aldı. Ekipler, tünel içerisinde meydana gelen yangına hızlıca müdahale ederken, kaza senaryosunda araçta ve çevrede yaralananlara da gereken yardımı sağladı. Anonslarla tatbikat sırasında çevredeki vatandaşlar uyarıldı ve güvenlik önlemleri alındı. Polis ve jandarma ekipleri, tatbikatın yapıldığı alan etrafında geniş güvenlik tedbirleri uyguladı.

Tatbikat yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Bu nedenle tünel trafiğe kapatıldı ve sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.