Samsun'da Bursiyer Çocuklara Yönelik Eğlenceli Piknik Etkinliği Düzenlendi
Samsun'da bursiyer çocuklar için gerçekleştirilen piknik etkinliği, eğlenceli anlara sahne oldu. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikte, çeşitli oyunlar ve ikramlarla dolu bir gün sundu.
Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü, burs alan çocuklar için Valide Sultan Kethüdası Yusuf Ağa Vakfı ve Abdullah Paşa bin Hasan Paşa Vakfı işbirliğiyle Doğupark'ta bir piknik düzenledi. Bu etkinlik, bursiyer öğrencilerin yaz tatilini eğlenceli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla planlandı.
Etkinlikte, vakıf personeli çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı ve onlara hediyeler dağıttı. Piknik alanında çocukların yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Ayrıca, etkinlik kapsamında sunulan ikramlar ile çocuklar hem eğlendi hem de lezzetli atıştırmalıkların tadını çıkardı.
Bu tür organizasyonların, bursiyer öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkı sağladığı ifade edildi. Etkinlik, ailelerin de katılımıyla daha da coşkulu bir hale geldi. Bursiyer çocuklar, bu yaz etkinliğinde hem eğlenip hem de güzel anılar biriktirdi.