Eskişehir'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı İçin Dev Ekran Yayını Yapılmayacak
Eskişehir'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek gençlerin motivasyonunu korumak amacıyla Dede Korkut Parkı'nda milli maç yayını için dev ekran kurulmayacak.
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, bu hafta sonu gerçekleştirilecek YKS dolayısıyla Dede Korkut Parkı’nda planlanan Türkiye-Paraguay milli maç yayınının iptal edildiğini duyurdu. Albayrak, sınava girecek öğrencilerin sükûnetinin ve motivasyonunun en önemli konu olduğunu belirtti.
Gençlerimizin Motivasyonu Öncelikli
YKS sürecinin önemine dikkat çeken Albayrak, gençlerin geleceğini etkileyecek bu kritik dönemde ortak duyarlılık çağrısında bulundu. "Kıymetli Hemşehrilerim, bu hafta sonu YKS’ye girecek gençlerimizin sükûnetini ve motivasyonunu korumak, bizler için her şeyden önceliklidir. Bu hassasiyetle, 20 Haziran Cumartesi günü Dede Korkut Parkı’nda herhangi bir dev ekran kurulmayacak ve Türkiye - Paraguay maçının yayını yapılmayacaktır" dedi.
Albayrak, gençlerin hayallerine ulaşmaları için zihin açıklığı dilerken, A Millî Takım’a da başarılar diledi. "Ortak duyarlılığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Bu karar, gençlerin sınav öncesinde dikkatlerinin dağılmaması amacıyla alındı ve toplumsal bir hassasiyet olarak değerlendirildi.