Spor »

Adana Feke'de Genç Sporcular, U17 Güreş Şampiyonası'nda Önemli Dereceler Elde Etti

Adana'nın Feke ilçesinden genç güreşçiler, Sivas'ta gerçekleştirilen U17 Kadınlar Serbest Güreş Şampiyonası'nda önemli başarılar kazandı.

Şampiyonada mücadele eden sporculardan Elif Su Aksoy, rakiplerini geçerek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Diğer bir sporcu Damla Ünal ise turnuvayı üçüncülükle tamamlayarak Feke'yi gururlandırdı. Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, genç sporcuların elde ettiği başarıları kutlayarak, bu tür başarıların ilçeye büyük bir onur getirdiğini belirtti.

Başkan Özen, gençlere başarı dileklerini ileterek, "Sivas'ta düzenlenen U17 Kadınlar Serbest Güreş Şampiyonası'nda Elif Su Aksoy'un birincilik, Damla Ünal'ın ise üçüncülük derecesi elde etmesi hepimizi gururlandırdı. Bu başarıda katkısı olan antrenörlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.