Asayiş »

Hatay Defne'de Kaybolan 70 Yaşındaki Parkinson Hastası Sağ Olarak Bulundu

Hatay Defne ilçesinde kaybolan 70 yaşındaki Parkinson hastası, AFAD ekipleri tarafından evinden 500 metre uzakta bulundu. Yaşlı adam tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Defne ilçesinde yaşayan Parkinson hastası Ahmet Güzelkokar (70), geçtiğimiz gün sabah saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra kayboldu. Ailesi, tüm çabalara rağmen yaşlı adamı bulamayınca durumu yetkililere bildirdi. Bu kapsamda bölgeye 1 araç ve 3 personelden oluşan AFAD ekibi sevk edildi. Mahalle sakinlerinin de katıldığı arama çalışmaları sonucunda Güzelkokar, saat 11.40 sıralarında evine yaklaşık 500 metre mesafede bir bahçede düşmüş halde sağ olarak bulundu. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale gerçekleştirildi. Genel sağlık kontrolü için yaşlı adam, ambulansla hastaneye sevk edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.