Malatya Yeşilyurt'ta Aile İçinde Cinnet Geçiren Baba, Eşini ve Kızını Öldürdü
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde cinnet geçiren bir baba, eşi ve bir kızını silahla öldürürken, diğer kızını da yaraladı. Olay, psikolojik sorunları olduğu belirtilen baba N.T.'nin, aile içindeki tartışma sırasında gerçekleşti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, saat 16.00 sıralarında Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi İnönü Mahallesi Salkımsöğüt Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, psikolojik rahatsızlıkları olduğu ifade edilen N.T., aile içindeki bir tartışma sırasında eşi F.T. ve kızları B.T. ile B.T.'ye silahla ateş açtı. Saldırıda anne F.T. ile kızı B.T. olay yerinde ağır yaralanırken, N.T. de ateş açma sırasında yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, anne F.T. ve kızı B.T. kurtarılamadı. N.T. ile diğer yaralı B.T.'nin hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. Olayın ardından polis, bölgede güvenlik önlemleri alarak soruşturma başlattı.
Soruşturmanın, olayın nedenine dair detayları aydınlatmak amacıyla devam ettiği öğrenildi.