Eğitim »

Bursa Yenişehir'de Anne ve Oğlu YKS'ye Aynı Okulda Katıldı

Bursa Yenişehir'de yaşayan Seda Ersöz ve oğlu Emir Batın, YKS'ye aynı okulda katılarak sınav heyecanını birlikte yaşadı. Seda Ersöz, oğluna destek olmak amacıyla tüm yıl boyunca test çözdü ve denemelere katıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaşayan 40 yaşındaki Seda Ersöz, oğlu Emir Batın Ersöz ile birlikte Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katıldı. Oğlunun sınav heyecanına ortak olmak ve ona destek sağlamak amacıyla geçen yıl boyunca birlikte testler çözdüler ve deneme sınavlarına girdiler. Bu süreçte, Seda Ersöz kendi adıyla da sınav kaydı yaptırmayı tercih etti.

Sınav yerlerinin açıklanmasıyla birlikte anne ve oğul, Bursa'nın İnegöl ilçesinde aynı okulda sınava gireceklerini öğrendiklerinde şaşkınlık yaşadılar. Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen sınavda, aynı anda sınav heyecanını paylaşan anne ve oğul, çevredekilerin ilgi odağı oldu ve onları görenler gülümseyerek karşılık verdi. Bu durum, hem aile bağlarının gücünü hem de sınav hazırlığındaki dayanışmayı gözler önüne serdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.