Güncel »

Ankara'da Bakan Göktaş, Babalar Günü'nde tüm babaları kutladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Babalar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm babaların, özellikle şehit babalarının bu özel gününü kutladı.

Bakan Göktaş, resmi sosyal medya hesabında Babalar Günü'ne özel bir video paylaşarak, "Babanın ne demek olduğunu en iyi evlatlar, babalığın anlamını ise en iyi babalar anlatır. Sevgiyi, merhameti ve sorumluluğu hayattaki ilk rol modellerimiz olan babalarımızdan öğrendik. Onların varlığı, en büyük gücümüz; hatıraları ve öğretileri ise en değerli rehberimizdir. Başta kendi babam, kıymetli eşim ve şehitlerimizin emanetlerine özenle bakan şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü gönülden kutluyorum. Ebediyete irtihal eden babalarımızı rahmet ve minnetle anıyorum." şeklinde ifadeler kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.