Erzurum'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na Son Dakika Koşusu Yaşandı
Erzurum’da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ikinci oturumu yoğun bir katılımla tamamlandı. Sabah saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelen adaylar, hayallerindeki üniversiteye ulaşmak için büyük bir heyecanla bekledi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Sınav saatine dakikalar kala bazı adaylar, son dakika koşusu yaparak salonlara yetişmeye çalıştı. Kapıların kapanmasına saniyeler kala yaşanan bu telaş, çevredeki vatandaşlar ve basın mensupları tarafından dikkatlice izlendi.
Özellikle Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki sınav merkezlerinde son dakika hareketliliği dikkat çekti. Burada, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi önünde bazı adaylar, sınava yetişebilmek için hızla koşarak giriş kapılarına yöneldi. Bu anlar, kameralara yansıdı.
Görevliler, adayların kimlik ve belgelerini kontrol ettikten sonra onları sınav salonlarına aldı. Bu süreçte, veliler kampüs çevresinde heyecanla beklemeye devam etti. Sınavın başlamasıyla birlikte sınav merkezlerinin çevresinde aniden bir sessizlik hâkim oldu.
YKS’nin ikinci oturumunun sona ermesiyle Erzurum’da üniversite hayali kuran binlerce aday, şimdi sonuçların açıklanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Adayların gelecekleri için gerçekleştirdikleri bu önemli sınavda gösterdikleri çaba, gelecekteki başarılarını şekillendirecek.