Afyonkarahisar'da Babalar Günü etkinliğinde çocuklar eğlendi, aileler bir araya geldi.
Afyonkarahisar'da gerçekleşen Babalar Günü etkinliği, Bulvarpark Sitesi bahçesinde düzenlendi. Etkinlikte çocuklar için oyun parkı kuruldu ve palyaço ile Nasrettin Hoca, yaklaşık 100 çocuğu eğlendirerek hediyeler dağıttı. Katılımcılara sucuk ızgara ikramı yapıldı. Babalar ve anneler, etkinlikte bir araya gelerek sohbet etti.
Ali Çetinkaya Mahallesi’nde bulunan Bulvarpark Sitesi'nin bahçesinde gerçekleştirilen Babalar Günü etkinliğinde, çocukların eğlenmesi için çeşitli aktiviteler düzenlendi. Oyun alanının yanı sıra, etkinliğe katılan çocuklar için palyaço ve Nasrettin Hoca gibi karakterler yer aldı. Bu karakterler, etkinlikten yararlanan yaklaşık 100 çocuğa hediyeler dağıtarak onların mutluluğunu artırdı. Ayrıca etkinliğe katılan ailelere sucuk ızgara ikramı yapıldı.
Etkinlik hakkında bilgi veren Mehmet Şen, Bulvarpark Sitesi sakinlerinin büyük bir aile olduğunu belirtti. Babalar Günü'nde böyle bir etkinlik düzenlemekten mutlu olduklarını ifade eden Şen, "Bugün çocuklarımızın doyasıya eğlenmesini istiyoruz. Onların mutluluğu, bizim de mutluluğumuzdur. Birliktelik içinde bir aradayız ve tüm babaların bu özel gününü kutluyoruz. İyi ki varsınız. Umarım bu etkinliği gelecek yıllarda da devam ettirebiliriz." dedi.