Siyaset »

Ardahan Merkez'de Kent Konseyi Seçiminde Yavuz Morkoç Tekrar Başkan Oldu

Ardahan Merkez'de gerçekleştirilen Kent Konseyi’nin 6. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Yavuz Morkoç, delegelerin desteğiyle yeniden başkanlık görevine seçildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ardahan Merkez'de düzenlenen Kent Konseyi’nin 6. Olağan Genel Kurulu, geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. Seçim sürecinde, mevcut başkan Yavuz Morkoç, tek aday olarak yarıştı. Delegeler, yaptıkları oylama ile Morkoç’un yeniden başkan olmasını sağladı. Yapılan seçimde, güven tazeleyen Morkoç, yeni dönemde de kent konseyinin başkanlık görevini üstlenecek.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından başkan Morkoç, destek veren delegelere teşekkür ederek, kendisine duyulan güvene layık olmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Morkoç, yeni dönemde Ardahan’ın sosyal, kültürel ve çevresel gelişimine yönelik projelerin hayata geçirilmesi için çeşitli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Kent Konseyi, önümüzdeki süreçte bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştirecek ve bu projeleri hayata geçirmek için gerekli adımları atacak. Başkan Morkoç, gelecekteki hedeflerin belirlenmesi ve çalışmaların yürütülmesi konusunda üyelere de önemli roller düşeceğini ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.