Asayiş »

Edirne'de Otogarı Arkasındaki Alanda Çıkan Yangın, İtfaiye ve İşçiler Tarafından Kontrol Altına Alındı

Edirne'de meydana gelen yangın, otluk alanda itfaiye ekipleri ve çevredeki inşaat işçilerinin ortak çalışmasıyla söndürüldü. Yangın, otogarın arkasında bilinmeyen bir nedenle başladı ve rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangının otogardaki binalara ulaşmasını önledi.

Edirne Otogarı'nın arkasında bulunan otluk alanda, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen alevler, kısa sürede metrelerce yüksekliğe ulaştı. Yangının büyümesi üzerine çevredeki inşaatta çalışan işçiler de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına almaya çalıştı.

Yangın söndürme çalışmalarında, itfaiye ekipleri alevlerin otogardaki binalara ulaşmasını önlemek için yoğun bir çaba sarf etti. Olay yerinde yapılan çalışmalar sonucunda, yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangının çıkış nedeni ise henüz netlik kazanmadı. Yetkililer, yangının çıkış sebebini araştırmak için incelemelere devam ediyor.

Yangın sırasında çevredeki vatandaşlar da durumu büyük bir endişeyle izledi. Yangın söndürme çalışmaları sırasında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Olayla ilgili daha fazla bilgi edinmek için yetkililer açıklama yapmayı planlıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.