Spor »

Afyonkarahisar'da İşitme Engelliler Voleybol Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları Başlıyor

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen İşitme Engelliler Voleybol Türkiye Şampiyonası'nın final müsabakaları için hazırlıklar tamamlandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Afyonkarahisar ilinde gerçekleştirilecek olan final müsabakaları öncesinde, teknik toplantı Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Bu toplantıya, şampiyonaya katılacak takımların temsilcileri katıldı ve organizasyon hakkında bilgilendirildi.

Şampiyonaya 6 erkek ve 7 kadın takımının katılması bekleniyor. Açılış seremonisi, yarın Tınaztepe Spor Salonu'nda düzenlenecek. Final müsabakaları ise, cuma günü gerçekleştirilecek çeşitli karşılaşmalarla son bulacak. Bu organizasyon, işitme engelli sporcular için önemli bir platform oluşturacak ve yeteneklerini sergileme fırsatı sunacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.