Elazığ’da Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, Üretici ve Tüccarların Güçlenmesine Vurgu Yaptı.
Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, üreticiler ve iş dünyasıyla birlikte daha güçlü bir gelecek inşa edeceklerine inandıklarını belirtti. Arslan, ortak akıl ve dayanışma ile güçlü bir yapı oluşturacaklarını ifade etti.
Elazığ Ticaret Borsası başkanlığına adaylığını açıklayan Elazığ Hayvan Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas OSB Başkanı Şenol Arslan, yaptığı konuşmada, şehrin ekonomik potansiyelinin artırılması gerektiğini vurguladı. Üreticiler, yetiştiriciler ve tüccarlarla sürekli iletişim kurarak, ihtiyaçlara daha etkin cevap verebilecek bir yapı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Arslan, "Dünyada ekonomik rekabet artık yalnızca üretmekle değil, aynı zamanda doğru planlama, pazarlama ve teknolojiyi etkin kullanmakla mümkün" dedi.
Arslan, göreve geldikleri takdirde, üyelerin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini ifade etti. "Borsamızın tüm projeleri ve mali süreçleri hakkında üyelerimizi düzenli bilgilendireceğiz. Ortak aklı esas alan bir yönetim modeli oluşturmayı planlıyoruz" diye ekledi. Ayrıca, finansmana erişim konusunda da aktif çalışmalar yürüteceklerini, kamu ve özel sektörle iş birliği yapacaklarını söyledi.
Dijital Altyapı ve Eğitim Programları
Arslan, dijital çağın gerekliliklerine uygun bir Ticaret Borsası oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Üyelerin işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebileceği modern bir borsa yapısı inşa edeceklerini vurguladı. Ayrıca, eğitim programları ve sektörel seminerlerle üyelerin kapasitelerini artırmayı planladıklarını ifade etti. "Borsamız, sadece hizmet veren değil, aynı zamanda üyelerine yol gösteren ve değer üreten bir kurum haline gelecek" dedi.
Geleceği Planlayan Bir Yapı
Elazığ Ticaret Borsası’nın yalnızca bugünün ihtiyaçlarını karşılamayı değil, geleceği planlamayı amaçladıklarını dile getiren Arslan, güçlü bir yönetim anlayışı ile üyeleriyle birlikte hareket edeceklerini belirtti. "Elazığ’ın üreticisi, yetiştiricisi, tüccarı ve iş dünyasıyla birlikte daha güçlü bir gelecek inşa edeceğimize inanıyoruz" dedi. Üyelerini ortak akılla katkı sunmaya davet eden Arslan, "Güçlü üretici, güçlü tüccar, güçlü borsa ve güçlü Elazığ ancak birlikte mümkündür" şeklinde konuştu.