Antalya Serik'te Elektrik Trafosunda Çıkan Yangın, Çevreyi Korkuttu
Antalya'nın Serik ilçesinde bir elektrik trafosunda meydana gelen yangın, çevredeki esnafı tedirgin etti. Yangına ilk müdahale, iş yeri sahipleri tarafından yapıldı ve itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, Serik ilçesindeki Atatürk Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kaldırım üzerinde yer alan elektrik trafosunda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın başladı. Trafodan yükselen dumanları fark eden çevredeki esnaflar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Yangına ilk müdahaleyi ise iş yeri sahipleri, yangın tüpleri kullanarak gerçekleştirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Olası bir tehlikeye karşı, caddede park etmiş olan araçların sahipleri araçlarını çekerek önlem aldı. Polis ekipleri, bölgede güvenlik tedbirleri alarak yolu kısa bir süreliğine trafiğe kapattı.
Yangın Kontrol Altına Alındı
Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangını çevredeki iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sonucunda elektrik trafosu tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Ayrıca, cadde üzerindeki bazı iş yerlerinde elektrik kesintisi yaşandı. Yangının çıkış sebebinin tespit edilmesi için gerekli incelemeler başlatıldı.