Ordu Fatsa'da Meydana Gelen İki Farklı Trafik Kazasında 5 Kişi Yaralandı
Ordu’nun Fatsa ilçesinde gerçekleşen iki ayrı trafik kazasında toplamda 5 kişi yaralandı. Olayların ardından sağlık ekipleri hızlıca bölgeye intikal etti.
İlk kaza, Dumlupınar Mahallesi’nde meydana geldi. Berkay Tekyıldız (22) yönetimindeki motosiklet, bir otomobile çarpmamak için manevra yaparken kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan 52 ACN 0** ve 55 AVL 9** plakalı araçlara çarptı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü, olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İkinci kaza ise Dolunay Mahallesi’nde yaşandı. Ünye istikametine seyir halinde olan Mesut K. (36) yönetimindeki 34 FU 4**0 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak refüje çıktı. Refüj üzerinde bir süre ilerleyen araç, çelik bariyerlere çarparak durabildi. Bu kazada, sürücü Mesut K. ile birlikte araçta bulunan Yeliz K. (40), Muhammet Taha K. (10) ve Hiranur K. (5) yaralandı. Olayı duyan sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Her iki kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve olayların detayları araştırılmaya devam ediyor.