Asayiş »

Hatay Dörtyol'da Bir Apartman Dairesinde Yangın Çıktı, 3 Kişi Kurtarıldı

Hatay Dörtyol'da bir apartman dairesinde çıkan yangında, yoğun dumandan etkilenen 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarıyla kontrol altına alındı.

Yangın, Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Kuzuculu Mahallesi TOKİ Konutları'ndaki bir apartmanın ikinci katında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başladı. Olayı gören çevre sakinleri, durumu hemen yetkililere bildirerek itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesini sağladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevlerin apartmanı sarmasını önledi. Ekiplerin hızlı ve koordineli çalışmasıyla yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangın sırasında yoğun duman nedeniyle etkilenen 2'si çocuk olmak üzere toplam 3 kişi, itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Kurtarılan bireyler, olay sonrası ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Yangında can kaybı veya daha fazla yaralanma olup olmadığına dair incelemeler devam etmekte olup, olayla ilgili gerekli araştırmaların başlatıldığı öğrenildi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili detaylı inceleme yapılacak ve sonuçlar kamuoyuna açıklanacak. Bu süreçte jandarma ekipleri, yangının nedenini belirlemek amacıyla olay yerinde araştırmalara başladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.