Yaşam »

Eskişehir İnönü'de AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

Eskişehir İnönü'de düzenlenen AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda, İl Başkanı Gürhan Albayrak ve Milletvekili Fatih Dönmez önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti İnönü İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, İl Başkanı Gürhan Albayrak ve ilçe teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıda konuşan Gürhan Albayrak, "Hizmet aşkıyla yola çıkanlar asla yorulmaz" diyerek, İnönü ilçesindeki teşkilatla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir. İlçenin kalkınması ve hedeflerine ulaşması için çok net hedefler belirlediklerini vurgulayan Albayrak, durmaksızın, omuz omuza daha fazla çalışacaklarını ifade etmiştir.

Toplantının ardından yaptığı açıklamada ise, misafirperverlikleri için AK Parti İnönü İlçe Başkanı Kamil Şen’e, İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’ya ve tüm dava arkadaşlarına teşekkür etmiştir. Bu tür toplantıların, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirdiğini belirten Albayrak, hem ilçeye hem de partilerine katkı sağlamaya devam edeceklerini dile getirmiştir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.