İstanbul Beyoğlu'nda Kargo Dağıtımı Sırasında 2 Paket Çalan Şüpheli Yakalandı
İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen olayda, kargo dağıtımı sırasında 2 paket çalan bir şüpheli güvenlik kameralarına yansıdı ve ardından polis tarafından yakalandı.
Olay, Beyoğlu ilçesinin Şehit Muhtar Mahallesi'nde 5 Haziran günü saat 10.15 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir kargo firmasında çalışan B.T., kargo dağıtımı sırasında el aracından kısa bir süreliğine uzaklaştı. Geri döndüğünde ise 2 paketin çalındığını fark etti. Bunun üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü, hırsızlık olayıyla ilgili kapsamlı bir çalışma başlattı. Olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamera görüntüleri detaylı bir şekilde incelendi.
İncelemeler sonucunda hırsızlık şüphelisi Ö.F.B. (68) kısa sürede yakalandı. Yakalanan şahsın çaldığı eşyalar da polis tarafından muhafaza altına alındı. Olayla ilgili gerekli işlemler tamamlandıktan sonra, şüpheli serbest bırakıldı. Polis, benzer olayların yaşanmaması için güvenlik önlemlerinin artırılacağını belirtti.