Asayiş »

Kütahya Simav'da Kaybolan Genç Çift, Arama Çalışmaları Sonrası Sağ Olarak Kurtarıldı

Kütahya'nın Simav ilçesinde kaybolan genç çift, arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu sağ olarak bulundu. Birol ve Zülal Turan, dağ evinde yaşayan babalarını ziyaret etmek için çıkmışlardı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgilere göre, 29 yaşındaki Birol Turan ve eşi Zülal Turan, akşam saat 22.30 sularında Simav Dağı’na doğru yola çıktı. Ancak bir süre sonra kendilerinden haber alınamadı. Bunun üzerine, yakınları durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Jandarma ekipleri de arama çalışmalarına destek verdi.

Arama kurtarma faaliyetleri sırasında, çiftin aracının çamura saplandığı tespit edildi. Ekipler, saat 07.45 civarında Birol ve Zülal Turan’a ulaştı. Sağlık durumları iyi olan genç çift, bölgeden güvenli bir şekilde çıkarıldı. Olayda görev alan ekiplerin koordineli ve özverili çalışmaları sayesinde çiftin sağ olarak bulunması sağlandı. Yetkililer, tüm ekiplere teşekkür ederken, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.