Asayiş »

Samsun 19 Mayıs'ta Motosiklet Kazasında Emekli Komiser Yardımcısı Hayatını Kaybetti

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet kamyonun tekerleri arasına saplandı ve emekli komiser yardımcısı hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Dereköy mevkisinde, Samsun-Sinop kara yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 53 yaşındaki emekli komiser yardımcısı Erdal Bereket'in kullandığı 55 AKN 170 plakalı motosiklet, Samsun'dan Sinop yönüne seyir halindeyken, kavşaktan geçmekte olan Mustafa Karaçoban yönetimindeki 61 ADN 130 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet, kamyonun arka tekerleri arasına saplandı. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü Erdal Bereket olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın nasıl gerçekleştiği ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı, kazayla ilgili detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Hayatını kaybeden Erdal Bereket'in cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Erdal Bereket'in uzun yıllar Samsun'da Recep Tokur Polis Merkezi'nde görev yaptığı, sonrasında Sivas'a tayin olduğu ve burada komiser yardımcısı olarak emekliye ayrıldığı bilgisi edinildi. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.