Asayiş »

Gaziantep'te Otoyolda Ters Yönde Giden Kamyonet Sürücüsüne 90 Bin TL Ceza Kesildi

Gaziantep'te otoyolda ters yönde ilerleyen bir kamyonet sürücüsüne 90 bin TL idari para cezası uygulandı. Sürücünün belgesine 60 gün süreyle el konulurken, aracı da trafikten 60 gün men edildi. Ters yönde ilerlediği anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Otoyol Jandarması ekipleri, Gaziantep-Nurdağı otoyolunda rutin denetim gerçekleştirdi. Denetim sırasında, bir aracın ters yönde ilerlediği tespit edildi. Trafik güvenliğini ciddi şekilde tehlikeye atan bu ihlal nedeniyle, sürücüye 90 bin TL ceza kesildi. Ayrıca, sürücünün belgelerine 60 gün süreyle el konulmuş ve aracı da trafikten 60 gün süreyle men edilmiştir. Ters yönde ilerleme anları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Sürücünün yaptığı bu tehlikeli hareket, otoyolda seyahat eden diğer araçlar için büyük bir risk oluşturdu. Jandarma ekipleri, bu tür ihlallerin önüne geçmek için denetimlerini sıkı bir şekilde sürdüreceklerini açıkladı. Trafik kurallarına uyumun artırılması ve olası kazaların engellenmesi amacıyla yapılan denetimlerin devam edeceği duyuruldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.