Asayiş »

Aydın Bozdoğan'da Sahte Altınla Bal Alan Şahıs Yakalandı

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, sahte altınla bal satın alan bir kişi, emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

Bozdoğan'da bal ticareti yapan B.B. (65), tanımadığı bir şahsa bal sattıktan sonra, bu kişiyle birlikte deposuna giderek 3 teneke balı 2 adet yarım altın karşılığında satmıştı. Ancak, B.B. kuyumcuya gittiğinde altınların sahte olduğunu öğrenerek dolandırıldığını fark etti ve hemen şikayette bulundu. Bu gelişmenin ardından Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, üzerinde plakası bulunmayan bir araç tespit edildi. Ekipler, yürüttükleri çalışmalarla olayın şüphelisi M.Y. (55) isimli şahsı Muğla'nın Yatağan ilçesinde yakaladı. M.Y.'nin üzerinde çok sayıda sahte altın ve dolandırıcılığa konu olan teneke ballar bulundu. Gözaltına alınan şahsın, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.