İstanbul Küçükçekmece'de Telefoncuya Yapılan Silahlı Saldırıda 1 Kişi Hayatını Kaybetti
İstanbul Küçükçekmece'de bir telefon dükkanına kurye kılığına girerek giren saldırgan, iş yeri sahibi Çetin Muko'ya ateş açtı. Olayda Muko ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı fakat kurtarılamadı. Polis, saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, İstanbul Küçükçekmece'deki Maslak Çeşme Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz bir kişi, kurye kıyafetleri içinde dükkanın içine girdi. İlk olarak dükkanda çalışan Çetin Muko'ya evrak imzalatmaya çalışan saldırgan, daha sonra silahını çıkararak Muko'ya ateş açtı. Muko, kurşunların hedefi olarak yere yığıldı.
Çevredekilerin İlk Müdahalesi
Saldırının ardından olay yerindeki vatandaşlar, Muko'ya ilk müdahaleyi yaparak durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Muko, ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis Soruşturması Başlatıldı
Olayın ardından polis ekipleri, iş yeri etrafında geniş bir güvenlik şeridi çekerek inceleme başlattı. Ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek, saldırganın motosikletli ve hasta kıyafetli olduğunu tespit etti. Görgü tanıklarının ifadeleriyle birlikte saldırganın yakalanması için kapsamlı bir çalışma başlatıldı.