Ekonomi »

İstanbul'da ING Türkiye ve Allianz İş Birliğiyle Çocuklar İçin Özel Plan Hazırlandı

İstanbul'da ING Türkiye ve Allianz iş birliğiyle sunulan "Çocuğumla Büyüyen BES" planı, çocukların geleceğine erken yaşta birikim yapmalarını destekliyor. Plan, 0-1 yaş arası çocuklara özel katkılar sağlarken, her doğum günü için ek katkı imkanı sunuyor.

ING Türkiye ve Allianz iş birliğiyle hayata geçirilen "Çocuğumla Büyüyen BES" planı, ailelere çocuklarının geleceğine yönelik birikim yapma imkanı sunarak, onları bugünden daha sağlam bir geleceğe hazırlıyor. 0-1 yaş arası çocuklar için 1 gram altın karşılığı ek katkı sağlanırken, çocukların 18 yaşına kadar her doğum gününde yüzde 5 ek katkı fırsatı sunuluyor. Ayrıca, devlet katkısıyla birikimlerin yüzde 20 oranında büyümesi, ailelerin çocukları için güçlü bir gelecek inşa etmelerine yardımcı oluyor.

Bu özel plan, çocuklar için erken yaşta sağlam bir birikim altyapısı oluşturmayı hedefliyor. 18 yaşına kadar sunulan ek katkı payı avantajının yanında, ebeveynin vefatı ya da kalıcı maluliyeti durumunda katkı payı ödemeleri, çocuk 18 yaşına gelene kadar Allianz'ın katkı payı ödeme güvencesiyle devam ediyor. Ebeveynin katkı payını ödeyen kişi olup olmaması bu güvenceyi etkilemiyor. Çocuklarının geleceği için birikim yapmak isteyen herkes bu plana katılabiliyor ve böylece çocuklarının hayatlarına önemli bir destek sunabiliyorlar.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.