Meksika'nın Los Cabos Şehrinde Kutlamalar Sırasında Araç Kalabalığa Daldı, 17 Yaralı
Meksika'nın Los Cabos şehrinde, Dünya Kupası zaferini kutlayan kalabalığın arasına bir araç daldı ve 17 kişi yaralandı. Sürücünün gözaltına alındığı olayda, yaralıların durumu hakkında bilgi verildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Meksika'nın Los Cabos şehrinde, Dünya Kupası'nda Meksika Milli Takımı'nın Çekya karşısındaki 3-0'lık galibiyeti büyük bir coşkuyla kutlanıyordu. Kutlamalar sırasında, bir sürücü, kalabalığın arasında aracıyla dalarak çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay sonucunda 17 kişi yaralandı.
Los Cabos Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "İlk bilgilere göre, sürücü bir grup insan tarafından çevrelendi. Ardından, henüz belirlenemeyen nedenlerle aracıyla kalabalığın arasına daldı" ifadesi yer aldı. Olayın ardından sürücünün de yaralandığı ve gözaltına alındığı bildirildi.
Los Cabos Belediye Başkan Vekili Jose Manuel Larumbe, "Bu gece yaşanan talihsiz olaydan etkilenen kişiler ve aileleriyle tam dayanışma içindeyiz" şeklinde bir açıklama yaptı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kamuoyunun gelişmeler hakkında bilgilendirileceğini belirtti.
Olay anı, çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerle belgelendi. Kutlama yapan kalabalığın, yoldan geçen aracın etrafını sardığı ve aracı sallamaya başladığı, ardından sürücünün gaza basarak kalabalığın arasına daldığı görüldü. Bu durum, kutlama coşkusunun ne kadar yoğun olduğunu gözler önüne serdi.