Erzincan Merkez Barbaros Mahallesi'nde Eski Eş Cinayetinde 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Erzincan Merkez Barbaros Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, eski eşini ve yanında bulunan bir erkeği pompalı tüfekle vurarak öldüren şüpheli, olaydan sonra polis merkezine giderek teslim oldu.
Olay, Erzincan'ın merkez Barbaros Mahallesi'nde bulunan üç katlı bir apartmanda saat 00.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, apartmandan gelen silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, apartmanın üçüncü katındaki dairede incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmada, S.K. (42) ve U.B. (32) isimli erkeklerin pompalı tüfekle vurularak yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. Olayın ardından, kaçan şüpheli B.K. (66), bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.
Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı, soruşturma başlatmak üzere incelemelerde bulundu. Yapılan otopsi işlemleri için S.K. ve U.B.'nin cenazeleri Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Şüpheli B.K.'nın, yaşamını yitiren S.K.'nin eski eşi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.