Eğitim »

Hakkari'de 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı'nın Sona Ermesiyle Karneler Dağıtıldı

Hakkari’de 2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle öğrenciler karnelerini almanın mutluluğunu paylaştı. Vali İdris Akbıyık İlk ve Ortaokulu’nda takdir belgesi alan öğrenciler, başarılarının gururunu yaşadı.

Kentteki eğitim kurumlarından biri olan Vali İdris Akbıyık İlk ve Ortaokulu, 24 sınıf ve 750 öğrenci kapasitesiyle dikkat çekiyor. Okulun başarılı öğrencilerinden Deniz Minel, Devrim İkra ve Jinda Özkan, aldıkları takdir belgeleriyle ailelerini ve öğretmenlerini gururlandırdı. Karnelerini almanın heyecanını yaşayan öğrenciler, bu anı uzun süre unutamayacaklarını belirttiler.

Karne dağıtım töreninde öğretmenler, takdir ve teşekkür belgeleri ile birlikte öğrencilere çikolata ikram ederek onların sevincine ortak oldular. Bu sürpriz, öğrencilerin yüzlerinde büyük bir gülümseme oluşturdu. Okul Müdürü Şükrü Ecer, yaptığı konuşmada, “Öğretmenlerimiz ve değerli anne babalarımıza gösterdiğiniz emek, sabır ve çaba için çok teşekkür ederim. Bir insanın hayatındaki en büyük şans, öğrencilik hayatında iyi bir öğretmene denk gelmesidir” ifadelerini kullandı.

Okulun 2. sınıf öğretmeni Sadi Erik ise, bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktıklarını vurgulayarak, öğrencileriyle tek tek vedalaşarak karnelerini dağıttı. Takdir belgesi alan Özkan kardeşler, başarılarının mutluluğunu yaşarken, kendilerine emek veren öğretmenlerine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.