Asayiş »

Denizli Beyağaç'ta Bebek Havuzda Düşerek Hayatını Kaybetti, Baba Eşine Çarptı.

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde bir sulama havuzuna düşen 2 yaşındaki kız çocuğu hastanede yaşamını yitirirken, ambulansı takip eden baba geri manevra yaparken eşine çarparak yaraladı.

Olay, Denizli'nin Beyağaç ilçesine bağlı Pınarönü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 2 yaşındaki kız çocuğu H.N., oyun oynadığı sırada sulama havuzuna düştü. Durumun acil olduğunu fark eden aile, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, küçük çocuğu sudan çıkararak ilk müdahaleyi yaptı. Hemen ardından ambulansa alınarak Kale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen çocuk kurtarılamadı.

Küçük H.N.'nin cansız bedeni, Kale Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ilk otopsinin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Denizli Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Baba Eşine Çarptı

Öte yandan, havuzdan çıkarılan çocuğunu hastaneye yetiştirmek isteyen baba, ambulansı takip ederken aracını geri manevra yaparak eşine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan anne, ilk müdahalesinin ardından Kale Devlet Hastanesi'nden Tavas Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır ve yetkililer, olayın detaylarını incelemektedir. Aile, bu trajik olay nedeniyle büyük bir üzüntü içerisindedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.