Sultanbeyli'de 37 Yıllık Öğretmen Cemal Gürbüz İçin Veda Töreni Düzenlendi
Sultanbeyli'de 37 yıllık öğretmen Cemal Gürbüz, öğrencileri ve meslektaşlarının düzenlediği sürpriz bir törenle emekliye uğurlandı. Öğrenciler, konfetilerle karşıladıkları Gürbüz’e sevgi gösterisinde bulundu.
Sultanbeyli Ahmet Huluk Dursun İlkokulu'nda 37 yıllık öğretmenlik kariyerini sonlandıran Cemal Gürbüz için anlamlı bir veda etkinliği gerçekleştirildi. Okul koridorunda sıralanan öğrenciler, öğretmenleri için "Cemal Hoca seni çok seviyoruz" şeklindeki sloganlarıyla destek verdiler. Konfetilerin patlatıldığı anlar, okulda duygusal bir atmosferin oluşmasına vesile oldu.
Cemal Gürbüz, kendisi için hazırlanan sevgi koridorunu geçerek okulun çıkış kapısına kadar yürüdü ve törene katılan herkese teşekkürlerini sundu. Veda programının sonunda öğrenciler, emektar öğretmenlerini el sallayarak uğurladılar. Etkinlikten önceden haberdar olmadığını belirten Gürbüz, okul müdürü, meslektaşları, okul personeli, öğrenciler ve velilere teşekkür etti.
Gürbüz, bu anlamlı uğurlama anının hayatı boyunca aklında kalacağını ifade ederek, "Nefes aldığım sürece bu güzel günü hep hatırlayacağım. Beni çok duygulandırdılar. Herkesten Allah razı olsun" sözlerini kullandı.
Mesleğe yeni adım atan genç öğretmenlere de tavsiyelerde bulunan Gürbüz, görev heyecanının her zaman canlı tutulması gerektiğine vurgu yaparak, "İlk günkü heyecanlarını asla kaybetmesinler. Heyecan tükendiğinde artık yapacak bir şey kalmamış demektir. İçinde heyecan barındırmayan bir insan, öğrencilere hiçbir şey aktaramaz. Tek formül heyecan, heyecan, heyecan" dedi.
Emektar öğretmenin veda töreni, öğrencilerin coşkulu alkışlarıyla sona erdi.