Yaşam »

Düzce'de Kıbrıs Gazisi Cemil Müderrisoğlu İçin Tören Düzenlendi

Kıbrıs Gazisi Cemil Müderrisoğlu, 85 yaşında hayatını kaybetti. Kendisi için Düzce'de askeri tören düzenlendi ve cenazesi Adapazarı'nda defnedildi.

Kıbrıs Gazisi emekli Astsubay Başçavuş Cemil Müderrisoğlu, uzun bir süre sağlık sorunlarıyla mücadele etti. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Müderrisoğlu için Düzce Merkez Büyük Camiinde öğle namazından sonra cenaze töreni düzenlendi. Törende, Müderrisoğlu'nun cenazesi dualarla karşılandı. Ardından, cenazesi Adapazarı Erenler Mezarlığına defnedilmek üzere götürüldü.

Cemil Müderrisoğlu'nun acılı gününde, Ulaştırma eski bakanı Ahmet Arslan, Düzce Valisi Mehmet Makas, Belediye Başkanı Faruk Özlü, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Tetik gibi önemli isimler de yer aldı. Ayrıca, birçok bürokrat ve vatandaş, Müderrisoğlu ailesine destek olmak için törene katılarak, saygılarını sundular.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.