Yerel »

Bitlis Tatvan'da TCDD Hizmet Binasına Giren Yılan Paniğe Neden Oldu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları hizmet binasına giren bir yılan, çalışanlar arasında paniğe yol açtı.

Edinilen bilgilere göre, Tatvan'daki TCDD hizmet binasında yılanı gören görevliler, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden Tatvan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yılanı bulunduğu yerden zarar vermeden çıkarmak için çalışmalara başladı. Ekipler, dikkatli bir şekilde yılanı yakalayarak güvenli bir şekilde yakaladı. Yakalanan yılan, doğal yaşam alanına bırakılmak üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yılanın binaya nasıl girdiği ise merak konusu oldu. Olay, çalışanlar arasında kısa süreli bir panik yaratırken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.