Asayiş »

Muğla Bodrum'da Gerçekleşen Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Kazanın araç kamerasına yansıyan görüntüleri medyada yer aldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gece saatlerinde Bodrum'un Torba Rıza Anter Caddesi'nde, M.C. yönetimindeki taksi, tali yoldan çıkan Murat Yüp idaresindeki motosiklete çarptı. Çarpışmanın ardından taksi, hızını kaybetmeden yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak yan yattı. Bu çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği de devrildi. Kaza sonucu motosiklet üzerindeki 2 kişi ağır yaralandı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Murat Yüp (52), Amerikan Hastanesi'ne, Gülistan Variş (30) ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak her iki yaralı da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Taksi sürücüsü M.C. gözaltına alınırken, kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Kazanın ardından, taksinin araç kamerasına yansıyan görüntüler de gün yüzüne çıktı. Bu görüntülerde, motosikletin tali yoldan taksinin önüne çıktığı anlar net bir şekilde görülüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.