Asayiş »

İzmir Bornova'da 15 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobilin motosiklete çarpması sonucu sürücü ağır yaralandı.

İzmir Bornova'da meydana gelen kazada 15 yaşındaki S.T.'nin kullandığı otomobil, motosiklet sürücüsü N.A.'ya çarptı. Olayda ağır yaralanan N.A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. S.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaza, önceki gün saat 20.20 sıralarında İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan Pınarbaşı Polis Merkezi Amirliği sorumluluk alanında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 15 yaşındaki S.T. idaresindeki 35 LD 576 plakalı otomobil, motosiklet sürücüsü N.A. ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın ardından motosiklet sürücüsü N.A., ciddi şekilde yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. N.A., 3 çocuk babası olarak hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan, kazanın ardından gözaltına alınan S.T., 'suça sürüklenen çocuk' statüsünde adliyeye sevk edildi. Çocuk, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu kazanın anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza sonrası yapılan incelemelerde, S.T.’nin kullandığı otomobilde 3 çocuğun daha bulunduğu, karnelerini aldıktan sonra gezmeye çıktıkları öğrenildi. Bu durum, olayın nasıl meydana geldiğine dair ek bir bilgi sundu. Kaza esnasında araçta bulunan diğer çocukların durumu hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.