Asayiş »

Samsun Canik ilçesinde meydana gelen anız yangını, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Samsun Canik ilçesinde, binaların yanındaki bir tarlada çıkan anız yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, bölgedeki sakinlerde korku yaratırken, olay yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.

Yangın, Canik ilçesine bağlı Hasköy Mahallesi'nde, binaların bitişiğindeki bir tarlada henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Çevrede büyük bir paniğe yol açan yangın, ihbarın ardından kısa sürede Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin olay yerine ulaşmasıyla kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki binalara sıçramasını önleyerek yangını söndürmeyi başardı. Yangında tarla kısmen zarar görürken, yangının çıkış anı dron ile havadan görüntülendi. Olayın ardından, yangının nedeninin tespit edilmesi için incelemelerin yapılacağı belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.