Afyonkarahisar Bolvadin'de Akrabalar Arasında Çıkan Kavgada Bir Kadın, Tartıştığı Kişiyi Çapayla Yaraladı.
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, aralarında husumet bulunan akrabalar arasında çıkan tartışmada bir kadın, karşısındaki şahsı çapa ile ağır yaraladı. Olay, Dişli beldesinde meydana geldi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olayın gerçekleştiği yer, Bolvadin ilçesinin Dişli beldesi. Edinilen bilgilere göre, U.S. ve eşi U.S., kendilerine ait tarlada çalışırken daha önce aralarında husumet bulunan H.S. ile sözlü tartışmaya başladılar. Kısa sürede büyüyen tartışma, H.S.’nin elindeki çapa ile U.S.’nin kafasına vurmasına neden olduğu iddialarıyla devam etti.
Yaşanan kavgaya H.S.’nin aile üyeleri Z.S., K.S. ve M.İ.S. de dahil oldu. Çıkan arbede sırasında U.S. ile eşi U.S.’nin de darp sonucu yaralandığı belirtildi. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri, yaralanan çifti hastaneye kaldırırken, H.S., Z.S., K.S. ve M.İ.S. isimli şahıslar ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Yaralıların sağlık durumları hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.