Asayiş »

Samsun Atakum'da İnşaattan Jeneratör Çalan 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

Samsun Atakum ilçesinde bir inşaattan jeneratör çalan iki şüpheli yakalandı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen olayda, inşaata gece saatlerinde giren iki şüpheli, yaklaşık 110 bin lira değerindeki jeneratörü çalarak olay yerinden kaçtı. İddialara göre, hırsızlık sonrası kayıplara karışan şüphelilerin peşine düşen Recep Tokur Polis Merkezi ekipleri, hızlı bir çalışma başlatarak bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda, şüphelilerin kimlikleri tespit edildi ve E.B. ile A.Ç. isimli şahıslar kısa süre içinde yakalandı. Gözaltına alınan bu iki kişi, emniyetteki işlemlerinin akabinde Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve yetkililer, benzer hırsızlıkların önlenmesi için güvenlik önlemlerinin artırılacağını belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.