Yozgat'ta 8 Yıl Hapis Cezası ile Aranan Firari Hükümlü Ele Geçirildi
Yozgat'ta, hakkında kesinleşmiş 8 yıl hapis cezası bulunan firari bir hükümlü yakalandı. Jandarma ekipleri, aranan kişilerin tespitine yönelik çalışmalar sırasında A.E.B. adlı şüphelinin ikametinde operasyon düzenledi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik titiz bir çalışma yürütmektedir. Bu kapsamda, A.E.B. isimli şüphelinin kent merkezindeki ikametine yönelik düzenlenen operasyonda, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ya da sağlama suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası olduğu belirlenmiştir. Ekipler, belirlenen adreste yaptıkları operasyon sonucunda firari hükümlüyü etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.
Gözaltına alınan A.E.B., adli mercilere sevk edildi. Yapılan değerlendirmeler sonrasında, tutuklanarak Yozgat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Jandarma, bu tür çalışmaların aralıksız devam edeceğini ve halkın güvenliğini sağlamak için mücadeleye devam edeceklerini açıkladı.