Antalya Gazipaşa'da Jandarma Ekipleri Ağaçta Asılı Kişiyi Kurtardı
Antalya Gazipaşa'da devriye gezen jandarma ekipleri, bir ağaca asılı kişi buldu ve zamanında müdahale ederek hayatını kurtardı.
Olay, saat 12.00 sularında Gazipaşa ilçesinin Macar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, rutin devriye sırasında bir kişinin ağaçta asılı olduğunu fark etti. Bu durumu gören jandarma ekipleri, hızla müdahale ederek çevredeki vatandaşlardan da destek aldılar. Ağaçtan indirilen A.A.'ya olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Aynı zamanda 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verilerek sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde A.A.'nın hayati bulgularını kontrol etti ve ardından ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.
Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı ve jandarma ekipleri, olayın meydana gelme sebebini araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.