Alanya'da Corendon Alanyaspor, Ertuğrul Taşkıran ve Nicolas Janvier ile yollarını ayırdı.
Corendon Alanyaspor, sözleşmeleri sona eren kaleci Ertuğrul Taşkıran ve orta saha oyuncusu Nicolas Janvier ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Corendon Alanyaspor, Türkiye'nin önde gelen Süper Lig takımlarından biri olarak, iki önemli futbolcusuyla yollarını ayırmış durumda. Yapılan resmi açıklamada, kaleci Ertuğrul Taşkıran ve Fransız orta saha oyuncusu Nicolas Janvier’in sözleşmelerinin sona erdiği belirtildi. Kulübün açıklamasında, "Sözleşmesi sona eren futbolcumuz Nicolas Janvier ve Ertuğrul Taşkıran’a formamız altında gösterdiği özveri ve emekler için teşekkür eder, gelecek kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.
Ertuğrul Taşkıran, Corendon Alanyaspor formasıyla toplamda 89 resmi maçta görev alırken, Nicolas Janvier ise 107 resmi karşılaşmada forma giyerek 8 gol kaydetti. Her iki oyuncunun da kulübe kattığı değerler, hem saha içindeki performansları hem de takım arkadaşlarıyla kurdukları iyi ilişkilerle ön plana çıkıyordu.
Bu ayrılığın ardından, Corendon Alanyaspor’un yeni sezon için kadro yapılandırmasında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu haline geldi. Kulübün önümüzdeki günlerde yeni transferler yapması bekleniyor.