Ekonomi »

İstanbul'da Hepsiburada'nın Yeni CEO'su ve Lojistik Lideri Belirlendi

Hepsiburada, 1 Temmuz 2026 itibarıyla CEO değişikliği sürecini duyurdu. Nilhan Onal Gökçetekin görevinden ayrılırken, Ender Özgün CEO olarak atanacak. Hakan Karadoğan ise lojistik işine liderlik edecek.

Hepsiburada, 29 Aralık 2025 tarihinde planlı CEO değişikliği sürecinin tamamlandığını açıklayarak, Nilhan Onal Gökçetekin'in 1 Temmuz 2026 itibarıyla görevinden ayrılacağını duyurdu. Ender Özgün, aynı tarihten itibaren CEO olarak Hepsiburada'nın genel yönetiminden sorumlu olacak. Hakan Karadoğan ise şirketin lojistik işine CEO olarak liderlik edecek. Yeni liderler, Yönetim Kurulu Başkanı Mikheil Lomtadze'ye raporlama yapacak.

Yeni yönetim yapısı, Hepsiburada'nın büyüme sürecinin bir sonraki aşamasında, temel e-ticaret platformu ile lojistik yeteneklerine odaklanmayı hedefliyor. Bu bağlamda, şirket içinden yetişen deneyimli liderlerin terfileri destekleniyor. Atama süreci, Hepsiburada'nın sürekliliği ve gelecekteki başarıları için planlanarak yürütüldü.

Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Mikheil Lomtadze, Nilhan Gökçetekin'e katkıları için teşekkür ederken, şirketin finansal disiplinini güçlendirdiğini belirtti. Lomtadze, Ender ve Hakan'ın, şirketin büyüme dönemine taşıyacak deneyim ve yetkinliğe sahip olduğunu ifade etti.

Nilhan Onal Gökçetekin, Hepsiburada'ya liderlik etmenin büyük bir ayrıcalık olduğunu vurgulayarak, ekibiyle birlikte önemli başarılar elde ettiklerini ifade etti. Ender Özgün, Hepsiburada'nın güçlü ekibi ve müşteri odaklı yaklaşımını ön planda tutacağını belirtti.

Hakan Karadoğan ise lojistiğin Hepsiburada deneyiminin kritik unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, hizmet kalitesini daha da ileri taşımayı hedeflediklerini dile getirdi.

Ender Özgün, Mayıs 2023'ten bu yana Hepsiburada'da Ticari Grup Başkanı olarak görev yapıyordu. Daha önce Vodafone Türkiye'de önemli yöneticilik pozisyonlarında bulunmuştu. Hakan Karadoğan ise Mart 2024'ten beri Hepsiburada'da Lojistik CEO'su olarak görev yapıyor ve daha önce Amazon Türkiye Operasyonları Genel Müdürü olarak çalışmıştı. İki lider de alanlarında deneyim sahibi olup, şirketin hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacaklardır.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.