Mersin'de Trafiği Tehlikeye Düşüren Minibüs Sürücüsüne 21 Bin TL Ceza Kesildi
Mersin'de, trafiği tehlikeye atan bir minibüs sürücüsü sanal devriyeye yakalandı. Sürücüye, 21 bin 629 TL para cezası uygulandı.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, internet üzerindeki asayiş ve trafik ihlallerine yönelik sanal devriye uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, trafiği tehlikeye düşüren bir minibüs sürücüsü tespit edildi. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, minibüs sürücüsü R.Ç. yakalandı. Yapılan incelemeler sonucunda, R.Ç.'ye, sürücü belgesinin sınıfına uygun olmayan bir aracı kullanmak ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmekten dolayı 21 bin 629 TL para cezası uygulandı.
Emniyet güçlerinin, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla kural ihlallerine karşı kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Bu tür denetimler, sürücülerin kurallara uyması için önem arz ediyor.