Düzce Çakırlar'da BELMEK kursiyerleri yılsonu sergisinde el emeği eserlerini sergiledi.
Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK), Çakırlar Mahalle Konağı'nda gerçekleştirilen yılsonu sergisinde kursiyerlerin hazırladığı eserleri sergiledi. Katılımcılar, kursiyerlerin el emeğiyle yaptığı kıyafetleri beğeniyle inceledi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Düzce Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Düzce Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen yılsonu sergisi, Çakırlar Mahalle Konağı'nda gerçekleştirildi. Törene Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Kılıç, Halk Eğitim Müdürü Ayhan Yalçın, mahalle sakinleri ve kursiyerler katıldı. Kursiyerler tarafından hazırlanan çeşitli kıyafetler ve el işi ürünler katılımcılara sunuldu.
Açılışta konuşan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç, etkinlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu güzel açılışta bir arada olmaktan çok mutluyum. Belediye Başkanımızın selamlarını iletiyorum. Hamarat bayanların el emeği ürünlerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, emeklerinize sağlık" ifadelerini kullandı. Etkinlik, katılımcılardan olumlu geri dönüşler alarak sona erdi.