Yerel »

Aydın Söke'de Amatör ve Ticari Balıkçı Tekneleri Üzerinde Denetim Yapıldı

Aydın'ın Söke ilçesinde balık avı sezonuyla birlikte denetimler başladı. Amatör ve ticari avcılık yapan balıkçı tekneleri, Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından denetlendi.

Aydın'ın Söke ilçesinde, balık avı sezonunun açılmasıyla birlikte denetimlerin arttığı görüldü. Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, bu süreçte koordineli bir şekilde çalışarak amatör ve ticari balıkçı teknelerini denetlemeye başladı. Denetimler, Söke'deki çeşitli karaya çıkış noktalarında gerçekleştirildi. Bu kapsamda, balıkçı teknelerinin belgeleri ve yakaladıkları ürünler kontrol edildi. Ayrıca, balıkçılara ticari amaçlı su ürünlerini düzenleyen tebliğ hakkında bilgi verildi. Denetim sırasında yakalanan balıkların boy ölçümleri de yapıldı. Edinilen bilgilere göre, bu denetimlerin aralıklı olarak devam edeceği ve balıkçıların kurallara uygun avcılık yapmaları için sürekli bilgilendirilmesi hedefleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.