Asayiş »

Tokat Erbaa'da Demir Kapıya Sıkışan Köpek İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir apartmanın girişinde bulunan demir kapıya sıkışan köpek, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Olayın ardından köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Meşe Sokak’ta gerçekleşti. Sabah saatlerinde balkonunda oturan Fatih Konyar, köpek sesi duydu. Sesin geldiği yöne doğru indiğinde, apartmanın girişindeki demir kapının parmaklıklarına sıkışmış bir köpeği fark etti. Konyar, köpeği kendi çabalarıyla kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca durumu Erbaa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, dikkatli bir çalışma yürüterek demir parmaklıklara sıkışan köpeği bulunduğu yerden zarar vermeden kurtardı. Kurtarılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğuna dair bilgiler alındı.

Olayı anlatan Fatih Konyar, "Sabah balkonda otururken bir köpek sesi duydum. Baktım ki kapının demirlerinin arasına sıkışmış. Kendi imkanlarımla çıkartamadım. Hayvanı sakinleştirebilmek için ona su verdim. İtfaiye ekiplerine haber verdik. Onlar da sağ olsun gelip kurtardılar" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.