Sağlık »

Düzce'de Aşure İkramı ile Hastane Personelinin Motivasyonu Artırıldı

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi çalışanlarına Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı yapıldı. Bu etkinlik, Türkiye Diyanet Vakfı ve Düzce İl Müftülüğü iş birliğiyle gerçekleştirildi.

Düzce'de, Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi ve Düzce İl Müftülüğü, Muharrem ayı vesilesiyle Düzce Atatürk Devlet Hastanesi personeline aşure ikram etti. Bu etkinlik, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenmiş olup, sağlık alanında hizmet veren personelin motivasyonunu artırmayı hedefliyor. Aşure etkinliği, Türkiye Diyanet Vakfı'nın çalışanları ve Düzce İl Müftülüğü'nde görevli manevi danışmanların iş birliğiyle gerçekleştirildi. Hastane çalışanları, yoğun çalışma temposu içinde kısa bir mola alarak bu anlamlı etkinlikte bir araya gelme fırsatı buldular. Bu tür organizasyonlar, kurumlar arası dayanışmanın ve iş birliğinin önemini vurgularken, aynı zamanda sağlık çalışanlarının motivasyonunu artırmak açısından da büyük bir katkı sağlıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.